CURS DE RASTRE AMB GOSSOS DE SANG

El passat 21 i 22 de març la Representació Territorial de Barcelona de la Federació Catalana de Caça va organitzar un curs de rastre amb gossos de sang totalment gratuït que es va realitzar a les instal·lacions del Parc Natural del Cadí - Moixeró i estava adreçat a Agents Majors de fauna, Agents Rurals, Guardes de les Reserves Nacionals de caça i personal tècnic de l'àrea d'activitats cinegètiques de la Generalitat.
Hi van assistir 21 alumnes i el curs el va impartir l'Asociación Española del Perro de Sangre (AEPES).
El curs va alternar la part teòrica amb la pràctica i va resultar molt didàctic i participatiu.

Presentació del Curs
Cal destacar les intervencions de:

 - Luís Palacio (Agente Forestal de Aragón) que va aportar experiències personals i professionals i una molt bona presentació sobre el gos de treball a les reserves.


- Alfonso Couret (Conductor acreditat Madrid) que va meravellar amb les classes magistrals d'obediència bàsica canina i va entregar un dossier d'ensinistrament dels sabuesos de baviera (BGS) a part d'intervenir quan fos precís.

Obediència amb Alfonso Couret



- Jean-Guy Gendrás (conductor de la UNCR) que va venir desde França per aportar els seus coneixements sobre una associació de rastre de sang que té més de 30 anys d'antiguetat i va intervenir durant tot el curs. Tot un Mestre.

- 5 conductors acreditats del Catalunya Team





Considero que va ser un curs molt productiu i amb gent profesional a ambdós costats.
Per acabar es va fer una taula rodona i entrega de diplomes on es van abordar els temes legals del rastre de sang a Catalunya, la idea d'incorporar un gos als equips de Guardes de Reserves, la legislació a altres països, opinions diverses,... tot molt transparent i amb molt bona acollida per totes parts.

Taula rodona

Foto de grup
PD: Podeu trobar més informació i fotos a l'enllaç següent:

Comentaris

Entrades populars