Condemnats a la sèrie limitada

Cada dia em sorprenen més les idees de KGB que tenen alguns il·luminats amb poder.
El cas és que, a poc a poc, ens anem acostant al carreró sense sortida de la no privacitat i el ésser un número dins una base de dades. A la llarga l'objectiu és tenir-nos fitxats i controlats, convertint-nos en un animal (com les meves estimades ovelles), que siguem una xifra i que perdem en tot moment la nostra personalitat.
Avui en dia, hi ha càmares de vídeo arreu, no tenim un racó d'intimitat, hi ha amplificadors de so, satèl.lits,  idicadors de posició i mil artilugis més que estan a l'abast de tothom i que fan perdre l'essència de la pau. Entenc que hi ha d'haver avanços tecnològics, que s'ha d'evolucionar per millorar molts aspectes de la vida, però al cap i a la fi, la vida s'ha de fer més fàcil, és més senzilla que tot això que ens volen vendre.
Molts d'aquests mètodes de control que treuen al mercat no són més que un entrebanc i una pèrdua de temps i quan ens ho expliquen ens diuen que és per anar més ràpid, que és per més seguretat, que és confidencial,........ si si, el temps ho ensenyarà tot.
Una de les últimes rodes de molí amb les que ens volen fer combregar, és la de tenir un xip a les targetes de crèdit o de dèbit. Ostres,.... si cada vegada que he d'efectuar un pagament amb targeta, he d'introduïr el meu número secret, davant el cambrer, el veí, la càmera de seguretat que hi ha penjada al sostre,......la cosa no és que diguem més segura!
No crec que hi hagi res més segur, que el DNI, allà figuren totes les teves dades, la teva foto,...i quan efectues un pagament amb la targeta que és nominal, ha d'anar o hauria d'anar acompanyat del DNI, d'aquesta manera es pot comprovar que realment paga el titular de la targeta. En canvi amb el xip, qualsevol pot pagar amb qualsevol targeta, "només" ha de conèixer 4 dígits. Però per molt que jo opini això i que prefereixi i vulgui utilitzar targetes sense xip.... la banca és la banca i, qui mou el món és la banca, o sigui que si la banca ha decidit canviar el sistema, o m'adapto o foto els diners sota la rajola, no?

Comentaris

Entrades populars