Menyspreu de caràcter públic

Ahir vaig tornar a comprovar que el/la responsable de les xarxes de TV3, concretament la persona que porta el Twitter de la Marató (@la_marato) és un pocavergonya i un anticaça.

Des de fa anys, que Cinegeticat va començar a col·laborar de forma altruista per la Marató, organitzant alguna que altra activitat i mai va haver-hi ressò. Ahir però, va ser diferent. La Societat de caçadors esportius de Llobera (Solsonès) va organitzar una batuda de senglar per recaptar fons per l’edició d’enguany de la Marató, i un servidor va publicar el següent twit fent-ne referència.

El cas és que no hi ha hagut cap “m’agrada” del propi compte de La Marató, la qual cosa em fa pensar que només interaccionen segons els convé, tot i que tots lluitem per una mateixa causa, acabar amb la Covid-19.

Bona part dels caçadors No ens cansarem mai d’iniciar o sumar-nos a causes justes i necessàries encara que els organitzadors, mitjans de comunicació públics sobretot, i les administracions, ens menystinguin o ens ignorin. Formem part d’aquesta societat i darrera de cada afició hi ha una persona, apreneu a respectar-la i ens guanyareu com a persones. Ara per ara només puc dir que molts de vosaltres sou uns sectaris!

Comentaris

Entrades populars