Resum Temporada Senglanera 2012 - 2013

Avui la colla de Navès hem tancat oficialment la temporada de caça del porc senglar tot i que no es descarta fer batudes excepcionals quan es cregui oportú.


El balanç d'aquesta temporada ha estat sorprenent i evolutiu. Cada any superem el nombre de porcs caçats i aquest any tanquem amb 198 porcs, però segurament passarem dels 200 amb les batudes excepcionals.
Doncs encara que sembli paradoxal jo només he pogut deixar-ne a terra 4, i no ha estat pas culpa de la constància! Però els que de veritat som caçadors sabem que la caça no és un 2 i 2 son 4, la caça és molt més, és capritxosa i el factor sort té molt de pes, a banda de saber estar i estar al lloc oportú en el moment precís.

De totes maneres tinc al sarró temporades de totes menes i gustos,.... i les que queden per guardar! Això és el que fa gran la caça i el que em manté motivat.

Avui, però, he tingut un matí agredolç. Per una banda, per retrobar-me amb un vell conegut que pensava que havia desaparegut, un senyor cabirol i, per l'altra, la nota negativa ha estat la mort en combat del capità general ESTEL (gran gos de rastre veterà de casa Torracanuda) que tantes bones jornades ens a fet passar a tota la colla.
La constància de l'Estel

Per aquelles coses del destí ens ha deixat després de ser foradat de mort per un gran senglar ullaler al mateix indret on l'any passat vam perdre un altre gran gos. Es tracta del mateix senglar? El cas és que no l'hem pogut veure i ha quedat lliure, però intentaré fer-hi justícia el dia que pugui.

Frase comú: "sempre els passa als bons, no li passarà al gos tonto o mediocre"
i jo dic: Al gos tonto o mediocre no li passarà això, perquè no existeix aquí.

Dedico aquesta temporada a tots els gossos i gossers, sense ells la caça no seria el que és.

Ara a esperar el dia de la festa i planificar la campanya del cabirol.

Comentaris

Entrades populars