Territorial de la FCC a Barcelona

Aquest dissabte 21 d'abril hi ha eleccions a la Territorial de la Federació Catalana de Caça a Barcelona i s'han presentat dues candidatures; una encapçalada pel Sr. Manuel Segura i l'altra encapçalada pel Sr. Joaquim Zarzoso.
Formo part de la llista del Sr. Joaquim Zarzoso juntament amb un equip de persones molt competents, amb experiència i amb il·lusió, amb l'objectiu comú de marcar un abans i un després dins el món federatiu i gaudir de la nostra activitat amb garanties de futur.


Us puntualitzo algunes de les línies de treball que tenim dins el nostre programa:


- DEFENSA de la caça i dels caçadors, per sobre de tot, i de forma constant i independent.

- Rigor, responsabilitat i claredat en la GESTIÓ ECONÒMICA, imprescindible per a la continuïtat i sostenibilitat de la Institució.


- Continuació en la defensa de la CAPTURA EN VIU D'OCELLS FRINGÍL.LIDS sota les directrius dels responsables ocellaires i avalats amb estudis científics, tècnics i de biòlegs per a demostrar la viabilitat dels mètodes de captura.


- Transparència i igualtat en TOT, incloent el REPARTIMENT DE LES PERDIUS per tal que totes les societats puguin gaudir d'una bona gestió de la seva APC.


- Millora dels censos elaborats sobre la CAÇA MAJOR treballant de forma enèrgica i conjunta amb les societats de caçadors.


- Implantació de CURSOS DE FORMACIÓ de forma continuada i gratuïta, com a eina per a la defensa dels valors de la nostra afició i per atreure al jovent al món de la caça.


- Millora i defensa de LA IMATGE DEL CAÇADOR, per aconseguir ser considerats gestors del MEDI NATURAL i no altres coses.


- Seguiment en l'assessorament a les societats de caçadors en relació a la responsabilitat pels accidents de trànsit provocats pels ungulats i les ASSEGURANCES de les APC, amb la finalitat de minimitzar els costos, sobretot, d'aquelles que han de suportar gran nombre de reclamacions.


- Continuïtat en el foment de les REUNIONS COMARCALS amb la finalitat d'establir un contacte directe amb les societats i així atendre les seves inquietuds i problemes amb la màxima col.laboració possible.


- IGUALTAT de drets i obligacions per a totes les societats federades, la qual cosa comporta el mateix tracte per a totes elles.


- ASSESSORAMENT TÈCNIC I JURÍDIC a totes les societats federades amb la finalitat de donar el màxim servei possible.


- Defensa dels nostres interessos a l'Estat amb la RFEC i FEDENCA aportant els estudis que siguin necessaris pel manteniment de la nostre activitat i tradicions.

Aquestes són únicament unes pinzellades del nostre programa. Pretenem estar al costat del caçador constantment per poder actuar el més ràpidament possible davant qualsevol inquietud.

Esperem el vostre suport !!!
Moltes Gràcies

Comentaris

Entrades populars