Recórrer un nou camí


Havent fet tot l'escrutini de les votacions a la territorial de Barcelona de la Federació Catalana de Caça, el resultat ha esta el següent: la candidatura encapçalada pel Sr. Manuel Segura ha obtingut 48 vots i la candidatura encapçalada pel Sr. Joaquim Zarzoso ha obtingut 159 vots.
Hi ha hagut una molt bona participació i la majoria de societats han valorat la feina feta el darrer any per l'equip del Joaquim i han apostat per un programa de responsabilitat, transparència, tecnificador, de gestió, professional i entregat al 100% al col.lectiu. A totes elles, moltes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!
I buscarem la manera d'arribar a aquelles societats que no han donat suport al nostre programa, perquè entenem que la caça és cosa de tots i que el col.lectiu ha de sumar esforços i no dividir. Ja que al cap i a la fi, tots ens movem (o això vull pensar) pel mateix: LA CAÇA.
Ara toca descansar i en recuperar-nos començar a treballar de valent. Tenim molta feina a fer i  moltes ganes.

Vull agrair a tots aquells que m'heu recolzat, ja sigui via telefònica, via mail, via sms, en directe,..... heu estat molts/es i vull que sapigueu que ho he necessitat i m'ha ajudat moltíssim. Aquests detalls et fan veure qui t'aprecia de veritat. Però vull agrair molt especialment el suport  que m'ha donat el meu amic Félix en viu i en directe, i no cal dir que això no seria possible sense el recolzament dels de casa ( eh Marta????). Moltes gràcies.

Per acabar vull felicitar a tot l'equip:
Joaquim, Pepito, Sergi, Javi, Lluís, Mariano, Jordi, Joan, Diego i Josep. I als delegats Comarcals !!!
I a tots/es aquells que esteu darrera (a la "sombra") que sou molts/es !!!.




Espero estar a l'alçada de les circumstàncies. Moltes gràcies per tot

Comentaris

Entrades populars