En record al Loko


La meva passió és la caça major, però ben acompanyat no puc refusar caçar el que sigui!
Aquest dijous a la tarda, amb les temperatures i la secada que ens acompanyen des de fa una eternitat, he anat amb l'amic Javi a veure si caçàvem alguna perdiu.
Aquest any el Javi ha incorporat al seu equip en Petit, un Pointer de molt bona estampa.
El Deco que per motius de força major ha hagut d'agafar la responsabilitat de capità de l'equip, ha complert a la perfecció!
Dic que ha agafat el rol de capità, perquè el Loko (pointer veterà) no va poder resistir "lo puto mosquit" i aquest estiu l'ha sacrificat. Però sempre recordarem aquelles jornades tan bones que ens va fer passar. On ens feiem uns farts de tirar a les perdius que ens anava marcant i aixecant, sense conseguir abatre'n cap, jejejeje.

Aquesta vegada per això, la sort ha canviat. I les classes de tir a les que hem assitit amb el mestre Marcelo, estan donant els seus fruits.

La tarda ha estat dura, no hi havia manera de trobar res, tot estava molt sec. Tot i que en una ventada el Deco ha fet botar una perdiu que m'ha passat travessera a uns 20 meters, i  pam! li foto tret i ja la veig caure.


Tornem-hi.
Ja satisfets, nem parlant de les nostres coses i veiem com el Deco comença a marcar rastre, el Petit el mira i el segueix, al cap d'uns 30 metres es queda ben parat i el Petit com si fos tot un adult es queda immòbil i em mira. Així que el Javi fa un pas i ja s'aixeca, li tiro i la veig marxar tocada, de seguida el Javi la fa caure amb un tir certer.

Un altre mascle sol i vell, on era la banda????

Decidim tornar cap al cotxe, i a pocs metres, tornen a marcar fresa,..... pensem que era el mateix perdigó i de cop en surt un altre que el Javi no perdona.


Impressionant, 3 mascles en una tarda dura i seca!!!
El Deco s'ha preocupat d'agafar el llistó que va deixar el Loko, i el Petit apunta molt bones maneres.
Aquest any promet!



Després a plegar eines, guardar els gossos i fer petar la xerrada una bona estona amb un somriure d'orella a orella!!
A veure si comença a fer fred i plou amb ganes, que d'aquesta manera s'està més bé al bosc! I podrem anar a buscar les difícils i divertides Becades.



20 - 10 - 2011
I la jornada la dediquem al nostre company Loko, en record de tot el que ens ha fet viure.

Comentaris

Entrades populars