Benviguda temporada 2015 - 2016

No ha passat ni un mes des que havia plegat els estris de la cacera del cabirol (que m'apassiona) que ja tornem a iniciar una nova temporda de caça, ara la del senglar (també guineu, daina, mufló i cabirol mascle i/o femella)!!!
Però la veritat és que no sé què em passa que cada cop que comença una nova temporada de caça ho faig com si aquesta fos la primera vegada... i ja en porto unes quantes al currículum! Però els nervis, la preparació de l'equip, la roba, els gossos, els records de temporades passades, el retrobament amb la colla, aquell run run com quan estàs enamorat..... sempre passa el mateix, la cacera em pot i el senglar té quelcom especial que fa que estigui motivat com un novell en el seu primer dia!

l'equip del primer dia

No és una patalogia estranya, de fet en conec a més d'un i d'una que els passa el mateix.
El millor de tot és la recepta: una bona dosi de dies de cacera escoltant aquelles veus celestials que fan tremolar les parets de les canals i la olor de la pólvora d'aquells trabucs que espeteguen als collets i fan callar els clapits. Tot això, acompanyat d'una bona colla de caçadors i caçadores i àpats de germanor són la fòrmula màgica.
Que senzilla és la vida del caçador.... ens conformem amb poca cosa, no?

Molt bona temporada a tothom i, sobretot, molta prudència i seguretat, que hem de caçar in sécula seculórum.

Ens trobem al bosc!

Comentaris

Entrades populars