FELICITATS PERICU!!!! ETS GRAAAAAAAN!!!!!!!



Orgull de padrí, de cosí, d’amic i de Corominès!

Així estic des de què el Pere va aconseguir el Campionat del Món de combinada de Patinatge artístic i al mateix temps la medalla de bronze en la modalitat lliure.
Bé, de fet ja n’estava orgullós abans de què anés al Campionat del Món, perquè el seu jove palmarès així ho reflexa i no és per menys: diverses vegades Campió de Catalunya i d’Espanya, subcampió d’Europa,…

Amb aquest gran èxit ha aconseguit que un servidor veiés en l’esport del patinatge alguna cosa més que un tio corrent amb uns patins i fent piruetes! Darrera de tot això hi ha mooooooolt esforç i sacrifici (la de vegades que anem “a cop de pitu” perquè el Pere no faci tard als llocs), moltes hores de dedicació i molta, molta il·lusió.
Sempre es vol superar i busca la manera per fer-ho, no para mai!

En fi, que n’estic molt orgullós.
També vull felicitar i donar les gràcies a la Federació per la confiança dipositada, als entrenadors Joan i Carme (impossible sense ells), al Foment Cardoní i el seu 50è Aniversari, als seguidors incondicionals, a la Família, als amics, a l’Ajuntament, a totes les Institucions que li han donat suport i a tothom que s’ha alegrat d’aquesta gran gesta!

Llàstima que és un esport minoritari i no ha tingut el ressò que es mereix! No és futbol, ni F1,… però té com a mínim el mateix mèrit!!!!

ESTEM PARLANT D'UN CAMPIÓ DEL MÓN FORJAT EN UN PETIT POBLE AMB UN GRAN PERÒ MODEST CLUB, EL FOMENT CARDONÍ





ENHORABONA PERE!!!!!!



Comentaris

Entrades populars